Terugbetalingsbeleid

Als je een defect of onjuist artikel wilt retourneren, lees dan ons retourbeleid zorgvuldig door. Artikel(en) kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Voordat u een retourzending opstuurt, dient u contact op te nemen via e-mail op het volgende e-mailadres: info@mijncadeaumaken.nl. Pas als u akkoord krijgt, kunt u de artikel(en) retourneren met het bijbehorende retourformulier. Het retouradres en verdere instructies zijn te vinden op het retourformulier. U kunt het retourformulier hier downloaden.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag van de artikelen geretourneerd. Alleen de kosten voor de retourzending van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U kunt dit doen via een verzendbedrijf zoals PostNL of DHL. Het is ook mogelijk om dit met postzegels te versturen. Zorg er wel voor dat u de retourzending voldoende frankeert. De retourzending is namelijk op eigen risico, daarom raden wij u aan een betrouwbare bezorgpartij met track & trace te gebruiken. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via info@mijncadeaumaken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Producten die u via deze webwinkel ontwerpt met behulp van de ontwerptool, worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.